Aanbiedingen beste tuinwinkels

Tuinbank aanbiedingen

Op zoek naar een leuke tuinbank? Hier vind je aanbiedingen van duizenden tuinbanken bij de beste winkels plus en voorbeelden van leuke tuinbankjes.

Beste tuinbank goedkoop kopen

Een tuinbank is een tuinmeubel met vele voordelen. Een tuinbank is praktisch, comfortabel en kan heel mooi staan in de tuin. Hier tips en informatie voor bij het kopen van een tuinbank.

Tuinbanken heb je in vele stijlen en kunnen gemaakt zijn van diverse materialen. Kijk bij de beste winkels om online tuinmeubelen te kopen om te zien wat er allemaal aan tuinmeubelen te koop is en wat hun laagste prijs is.


Tip: Kijk bij de bovenstaande Bol.com aanbiedingen van tuinbanken voor duizenden tuinbanken, hun prijs en hun specificaties, plus in veel gevallen ook nog de ervaringen van bezitters van deze tuinbanken.

Beste tuinbankje goedkoop kopen

Tuinbank hout

Tuinbanken van vele materialen

Tuinbanken kunnen gemaakt zijn van heel verschillende materialen. Ga je voor een praktische tuinbank van kunststof of voor een sfeervolle houten tuinbank? 

Tip: Een goede tussenweg is een aluminium tuinbank. Deze kunnen er heel mooi uitzien (je hebt ze ook in klassieke designs) maar zijn ook weerbestendig.

Beste tuinbankjes goedkoop kopen

Tuinbank aluminium


Heel comfortabel en ook weerbestendig zijn wicker tuinbanken zoals je deze ook bij loungesets tegenkomt. 

Deze comfortabele loungebanken voor in de tuin kun je ook los kopen. Kijk maar bij de bivenstaande tuinbank aanbiedingen.

Beste tuinbanken goedkoop kopen

Wicker loungebank buiten

Tuinbank stijlen

Niet alleen de materialen kunnen erg verschillen, ook de stijlen. Veel tuinbanken zijn min of meer klassiek van vorm. Ze worden niet alleen gebruikt om op te zetten maar zijn ook meteen een decoratie voor je tuin. 

Er zijn echter ook moderne tuinbanken met een heel strakke vormgeving. Deze passen mooi in een strakke tuin of in combinatie met andere moderne tuinmeubels.

tuinbank hout

Tuinbank hout, roze geschilderd


Tip: Geef een houten tuinbank eens een ander kleurtje!

Voorbeelden mooie tuinbanken hout


Hieronder hebben we voorbeelden van enkele houten tuinbanken in verschillende stijlen en modelle,

Houten loungebank

Hieronder zie je een mooie houten loungebank van Sanders Woodworks. Deze tuinbank komt inclusief vuil- en water-afstotende kussens. Je moet de steigerhouten tuinbank wel even in elkaar zetten. 

Een doe-het-zelver hoef je daarvoor niet te zijn, want dit gaat heel eenvoudig. En deze beste tuinbank van Sanders Woodworks is een bijzonder mooie houten tuinbank tegen een lage prijs.


Sanders houten tuinbank

Sanders Woodworks tuinbank hout



Sanders Woodworks heeft ook bijbehorende houten stoelen in de collectie. Kijk bij de aanbiedingen van Sanderswoodworks houten tuinbanken voor alle informatie, prijzen en foto's.

Steigerhouten tuinbank

Bijzonder mooi en bijzonder stoer is ook deze steigerhouten tuinbank van Wood4You. En ook deze robuuste tuinbank van steigerhout wordt geleverd inclusief comfortabele kussens die vuilafstotend en waterafstotend zijn, en waarvan de hoezen te wassen zijn.


Wood4You tuinbank / loungebank steigerhout
Tuinbank steigerhout Wood4You


De hier getoonde tuinbank van steigerhout is 2,20 meter breed en 80 centimeter diep. De brede armleuningen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook heel functioneel om bijvoorbeeld een bord, glas en / of laptop op te plaatsen. Deze Wood4You tuinbank van steigerhout biedt plaats aan drie personen en wordt geleverd met 5 comfortabele kussens op in te relaxen en 1 kussen op de zitting waarop je heerlijk zacht zit. een echte loungebank van steigerhout.

Kijk bij de aanbiedingen van Wood4You tuinbanken voor deze en andere mooie houten tuinbanken waaronder ook veel andere tuinbanken van steigerhout.


Standaard houten tuinbankje

Voordelig, eenvoudig, maar ook leuk en praktisch. Dat is dit houten tuinbankje met metalen frame dat je bij de bovenstaande aanbiedingen onder andere onder de merknamen Tuinmeubelland, VidaXL en TecTake tegenkomt. Dit tuinbankje is een echte allemans vriend!

Tuinbankje hout

Standaard tuinbankje hout


De prijzen van dit houten bankje liggen, afhankelijk van de aanbieder, tussen de 45 en 55 euro. Voor dat geld krijg je een prima en comfortabel tuinbankje van hout met een sterk metalen frame. Kijk voor de actuele laagste prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen van houten tuinbanken.

Tuinbank van pallets

Heel wat minder standaard is deze tuinbank van pallets van het merk VidaXL. Achter deze nonchalante pallet-look gaat overigens wel een houten tuinbank schuil die is gemaakt van topkwaliteit hout, duurzaam, milieuvriendelijk en weerbestendig. Deze houten bank is supersterk en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Tuinbank pallets

Tuinbank van pallets VidaXL


Leg een paar kussens in deze pallet-bank en je hebt een heel comfortabele hoekbank om lekker in te relaxen.

Kijk voor deze pallet tuinbank en nog veel meer mooie originele tuinbanken bij de aanbiedingen van VidaXL tuinbanken.


Tuinbank grenenhout

Daar vind je ook deze grenenhouten tuinbank van VidaXL. Deze houten tuinbank zou je zo in het bos verwachten, met zijn mooie natuurlijke uitstraling. Het FSC-gecertificeerde geïmpregneerde grenenhout is stevig, rotbestendig en duurzaam.

Tuinbank grenenhout
Tuinbank grenen VidaXL


Niet alleen de rustieke uitstraling van dit tuinbankje van hout is aantrekkelijk, dat is ook de prijs van dit bankje. Je vind deze bij de tuinbank aanbiedingen van VidaXL hier boven.

Houten tuinbank met gietijzer

Deze tuinbank van TecTake is een combinatie van gelakt hout, gietijzer en kunststof. De zijgedeelten, met de poten en zij-leuningen zijn van gietijzer. Ook de decoratieve rugleuning lijkt grotendeels van ijzer gemaakt, maar in werkelijkheid is dit kunststof.

Houten tuinbank gietijzer
Tuinbank hout en gietijzer TecTake


Vooral decoratief is dit houten bankje voor in de tuin erg sterk. Door zijn uitstraling staat deze prachtig bij de planten in je tuin.

Kijk bij de aanbiedingen van Tectake tuinbanken voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze tuinbank en andere mooie Tectake tuinbanken.

Kijk voor de prijzen van deze houten tuinbankjes en nog veel meer leuke tuinbanken (van hout en van andere materialen) bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier vind je aanbiedingen van tuinbanken en tuinbankjes. Weerbestendige buitenbanken van hout, aluminium, kunststof of wicker. Met tevens aanbiedingen van andere winkels waar je tuinbankjes en andere tuinmeubels goedkoop online kunt kopen. Zowel een klassieke tuinbank als een moderne tuinbank. 

Zoeken

-->