Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Al een goede buitenkeuken onder de 300 euro

Al een goede buitenkeuken onder de 300 euro

In de zomer gaan we steeds meer buitenleven als het mooi weer is. 's avonds loungen we op ons terras in een loungeset en bij goed weer wordt er ook buiten gegeten. Ook een buitenkeuken hoort bij dat buitenleven.


Een buitenkeuken is de overtreffende trap van een barbecue. Maar er zijn veel verschillen. Soms is een buitenkeuken een wat uitgebreidere barbecue, soms is het een echte keuken, maar dan buitenshuis.

Buitenkeukens worden door speciaalzaken met barbecues verkocht. De prijzen beginnen al onder de 300 euro voor een complete buitenkeuken. Wil je weten wat er allemaal aan buitenkeukens te koop is en wat buitenkeukens kosten? Kijk dan hier.

De meest eenvoudige buitenkeukens zijn barbecues met extra voorzieningen zoals een aanrecht (met watervoorziening) en voorraadkastjes. Meestal betreft het een variant op de gasbarbecue, maar er bestaan ook houtskool-buitenkeukens.


De meeste buitenkeukens zijn voorzien van  grote kookoppervlakken, zijbranders en ruime opbergmogelijkheden. Dankzij een directe piĆ«zo of elektronische ontsteking kun je vrijwel meteen beginnen met koken. Bovendien zijn buitenkeukens met een elektronische ontsteking heel veilig.

Een buitenkeuken biedt een ideale mix van de voordelen van barbecuen (lekker buiten kokkerellen) en gewoon koken (snel en eenvoudig). Een buitenkeuken kun je dus bij mooi weer iedere avond gebruiken, ook al heb je eens wat minder tijd.

Goede fabrikanten van buitenkeukens zijn Barbecook, Campingaz, Weber, Cadac, Jamie Oliver, Grandhall, Patton en Outdoorchef. Prijzen van een eenvoudige buitenkeuken beginnen al onder de 300 euro. Kijk hier voor alle informatie.
Menu :
-->